jueves, 15 de diciembre de 2011

No hi ha sorpresa: Santos - Barça serà la final

Avui s'ha disputat el partit corresponent a la segona semifinal del Mundial de clubs, el Al Sadd - Barça. L'equip Qatarí ja ha sortit veient la botella mig buida, per no dir buida, ja que per qualitats el Barça era clar vencedor de bon inici. Aquesta semifinal venia precedida del Santos -Kashiwa Reysol.

D'aquestes dues semidinals no hi ha gaire que dir, ja que, a no ser d'alguna sorpresa majúscula, els brasilers i els blaugranes estaven destinats des d'un bon principi a trobar-se a la final. El mundial de clubs no representa una copa del mon pròpiament dita, sinó que, de moment, continua essent una competició per a enfrontar el campió sud-americà contra el campió europeu, tot i que el que comporta guanyar aquest títol atorga l'honor FIFA de ser objectivament el millor equip del mon; i també l'únic trofeu capaç de fer emocionar Guardiola fins al punt de posar-se a plorar (com varem poder veure al 2009).

Tot i l'arribada del Barça a la final, avui no és un dia per estar de xauxa, ja que el jugador asturià David Villa a caigut lesionat de la tíbia, al fracturar-se aquesta. El grup ha mostrat estar en ell des del primer moment, així com tots els seus companys de selecció i un gran nombre de professionals del futbol. Deixant apart els temes purament futbolístics, des d'aquí enviem el nostre suport al jugador del Barça, desitjant-li una rapida i fructuosa recuperació.

Aquesta final, no sols era esperada per la evidencia, sinó que també per veure un dels duels capaç de substituir el duel Messi contra CR7; i és poder presenciar el duel del astre argentí contra l'estrella naixent de la "canarinha", Neymar. I es que el Gall, sobrenom adjudicat per el seu pentinat amb una cresta que recorda a un Gall, és el jugador per el que mitja Europa perd el cul. Un jugador amb una qualitat tècnica digna del millor Ronaldinho.


El diumenge, a les 19.30 horari japones, 11.30 horari peninsular, el Barça intentarà reafirmar i consolidar el seu paper com a millor equip del mon, aconseguint així el seu cinquè títol de la temporada, mentre que Neymar intentarà convencer a tot el món que esta cridat a ser un dels grans.

No hay comentarios:

Publicar un comentario