lunes, 19 de diciembre de 2011

Eterns

No hi han més adjectius, s'han acabat; el Barça de Pep Guardiola els ha esgotat. Eterns és el que potser s'aproxima més, ja que, deixant la evidencia de que l'equip barceloní és el millor del món, poca gent posa en dubte que a hores d'ara, el Barça ja és el millor equip de la història.

Ahir es va disputar la final del Mundial de clubs, la qual enfrontava el Santos i el Barça. L'equip braziler va sortir tancat al darrere degut a les mancances defensives que sofreix en defensa. El Barça, ja què era una final, va sortir amb l'equip de gala. No va tardar gens en avançar-se al marcador, amb el millor jugador del món, Leo Messi, que va transformar una altra obra d'art semblant al gol nomenat al premi Puskas 2011 contra l'Arsenal. El segon gol dels blaugranes va descriure a la perfecció l'estil de joc implantat per la Masía, ja que el Barça va sortir amb 9 canterans a disputar una final d'un Mundialet. El gol va ser transformat per Xavi, el qual va iniciar la jugada del tercer, un gol fruit de la connexió Messi - Alves, per a que Cesc remates la feina. Dani Alves, va ser un dels destacats del partit ja que no va parar en tot el partit, i va donar fluides al joc blaugrana en quant Guardiola va alinear un 3-4-3 al camp. Gracies a ell, Messi va poder transformar en quart gol per així proclamar-se campions del món.


Desprès d'aquest partit, la pregunta que tothom és fa es la de si el Barça esta per damunt del Santos de Pelé, del Milan de Van Basten i Frank Rijkaard o del Madrid de Di Stefano. Però es què el Barça no només és efectivitat. El "Pep Team" desplega un joc que mai abans s'havia pogut veure, ja que adapta a la perfecció les pautes marcades per Cruyff i la pressió, la contundència i la muralla defensiva italiana, deguda al seu pas de peregrinació per Itàlia. També com no, transmet un valors, el valor de l'esforç que transmet la Masia dona lloc a fets com el del dissabte, podent veure que 11 dels 14 jugadors son extrets de la cantera.

Tots aquest arguments dictaminen que, a hores d'ara, el Barça ja és el millor equip que mai ha vist un espectador de futbol.

1 comentario:

  1. No sóc ningú per jutjar si és o no el millor equip de la història perquè no els he vist tots. En qualsevol cas, dubto que cap equip fes el futbol del Barça actual, perquè com dius, ha sabut adquirir les millors virtuts de cada equip.
    Adéu!

    ResponderEliminar