jueves, 8 de septiembre de 2011

No es lliga de dos per casualitat

El tòpic de que la lliga espanyola es de dos sempre a existit, i conseqüentment, els presidents dels diferents clubs que no son Barça i Madrid es recolzen amb el tòpic. Pero les declaracions del president del Villarreal, Fernando Roig, van obrir un pou de dubtes, qüestions i acusacions. El senyor Roig va dir que "això no pot ser bo", "o canvia o destruirem el futbol espanyol" va afirmar desprès de ser derrotat 5-0 contra el Barça.

L'argument del president del Villarreal al igual que el president del Sevilla, és els drets de televisió, que no els llevo la raó ja que el Barça i el Madrid reben uns beneficis molt majors, al igual que no nego que la lliga s'ha monopolitzat. Però, a lloc de buscar llançar fletxes contra els dos gegants de la lliga espanyola, per que no mirem el perquè de la situació?

El perquè és simple, nomes cal mirar mes enrrere en el temps; els drets son per als que mes titols acumulen en els seus museus, per tant, els que quan encara no existien els drets de Mediapro, ja eren grans per les seves accions astutes als despatbxos, ja sigui per el poderegi de ser la capital d'Espanya o per les maniobres als 90 de Nuñez per al Barça. Amb aquestes maniobres el Barça i el Madrid van donar la suficiencia economica per a fitxar els jugadors que van donar els tituls i el prestigi que ara encara mantenen, i la gent vol.

També no cal olvidar que no tothom voldrà o podrà anar a veure el partit al camp, i a la televisió no l'interessa donar els partits d'equips que la majoria d'aficionats aniran al camp, sino els equips que tenen mes aficionats, i en aquest cas son el Madrid i el Barça.

Avui els dirigents de la lliga, excloent al Barça i al Madrid, es clar, s'han reunit a Sevilla per a "solucionar" aquesta situacio que a ells no els interessa. Tot sigui per una millor lliga...

No hay comentarios:

Publicar un comentario