lunes, 18 de abril de 2011

Mourinho, el "destructor"

El disabte, el Madrid va empatar per primera vegada contra un equip dirigit per Guardiola. El primer empat desprès de cinc victòries blaugranes. El Madrid totes les temporades a tingut al Barça a una distancia més o menys favorable, però només amb el que significa nombrar el nom de Real Madrid, sempre feia tremolar a més d'un. No és per tirar flors al Madrid, però sempre a sigut en equip amb reialesa.

Però un senyor ho està destrossant tot. Aquest senyor no és altre que José Mourinho. Abans, el Madrid era un equip, tot i que som culés u tenim que reconèixer senyor. Un gran equip amb una insistència que feia capgirar fins les més dolentes de les situacions. Amb grans jugadors com el mític Raúl, Zidane, Hierro i Di Stefano; justament aquest a sigut el què a criticat l'estil de Mou i del seu Moudrid.

Di Stefano no ha deixat sense tocar a cap component de l'estructura merengue. "L'equip blanc va jugar acorralat davant un rival que va dominar el mig camp durant tot el partit", va admetre el president honorífic del Real Madrid. També va deixar clar què "el Madrid va correr tot el partit buscant la pilota, que era del Barça".

L'hispano argentí no es va deixar d'elogis davant el que si que es el millor jugador i el millor equip del mon. "El joc del Barça va ser brillant i espectacular". Va ser concret en les seves declaracions.

El Madrid té que fer-s'ho mirar, per què un gran no pot ser destruït per un simple entrenador. Ja veurem que succeeix a la final del dimecres...

1 comentario:

  1. Hola, no sé si t'enrecordes de mi sóc en Coro del blog "El Semàfor" i el "Crònicas Culés" fa molt que vaig deixar d'escriure-hi. M'ha fet molta il·lusió tornar a llegir-te!

    ResponderEliminar