miércoles, 27 de abril de 2011

La filosofia en estat pur

Aquesta entrada va dedicada per un amic meu, què és diu Marc que, incrèdul, no és creu què ho he escrit jo. Doncs aquesta va per tu, Tralla!

Ahir, va explotar el que mai explota, el que mai parla, el que mai critica a ningú. Si, va explotar Pep Guardiola; i ven bé què ho va fer. Va ser tot un caballer, igual que al camp, digui el que digui la caverna "mediatica", la qual ara també podem anomenar "la central Lechera". I referint-nos a "la central Lechera", crec que son uns hipòcrites. I tinc les respostes ven argumentades.

Ahir miran't un programa, del qual crec que no cal nombrar noms, perquè no n'hi ha d'altre que sigui tan extremista, i crec que això no és un periodisme adequat, ni molt menys. Com pot, un home que no ha jugat mai a futbol, qüestionar i/o replicar a un senyor que ha jugat tota la vida a futbol? Crec què no hem cal dir molt més ja què ells mateixos es contradiuen, ja què el seu agrument principal va ser "que Guardiola a sigut el jugador més expulsat de la història del Barça"; aquesta afirmació és certa, però va ser expulsat per uns actes de filosofia i paràbola vocal al anar a discutir amb un arbit educadament. Si alguna vegada se l'hi en va anar de les mans, va ser perquè estava al camp, disputant un partit. Dic això perquè el fet d'estar ja és molt: madridistes, el vostre entrenador no és el més expulsat de la historia de cap club, perquè no ha jugat mai a futbol professional.

El què també sap greu a aquesta gent es què va tirar una critica doble, per a Jose (hem permiteixo el luxe de tutejar-lo) i per a la gent què el creu. La frase amb la qual cerca per la sala de premsa a la "càmara de Jose", és un clar exemple de per on van els tirs.

La premsa Madridista, diu però no vol sentir dir. És justifica dient què "el home que mai parla quan ho fa, no se'l pot criticar perquè mai parla, quan si sigues al raves ja se l'hauria criticat". La paciència te un límit... però com vosaltres no la coneixeu, al igual que la vergonya, no ho heu pogut assimilar.

Com habreu pogut notar, jo també se criticar, els culés tenim paciència, no com molts extremistes madrilenys, però això s'acaba. Però avui tot és parlara sobre el camp, el futbol total contra el futbol - atletisme. Visca el Barça!

2 comentarios: