lunes, 26 de diciembre de 2011

Els torrons no senten bé al líder angles

El dia que al Regne Unit es celebra el "Boxing Day", també és celebrava una maratoniana jornada 18 de la Premier League, en la qual hi havien diversos enfrentaments, a priori, no gaire complicats per als capdavanters de la taula de classificació. Però el futbol de les Illes Britàniques és d'un altre planeta: mai saps quines sorpreses poden haver-hi, perquè el mateix cuer pot derrotar el propi líder.

El partit més destacat de la jornada, ha sigut el West Bromwich - Manchester City, ja que l'equip local ha sigut capaç de esgarrapar-li un punt al tot poderós City. Els de Mancini no han sapigut penetrar una gran defensa plantada per Roy Hodgson.


El tècnic citizen n'ha tornat a fer de les seves, deixant a Dzeko, ariet del equip i segon màxim golejador de l'equip, a la banqueta, el dia que David Silva no ha tingut el dia; el canarí ho ha intentat però li a faltat la màgia que el porta a guiar el líder angles. Agüero a continuat donant profunditat al City, però no ha estat afortunat en les ocasions de les que a disposat. Tampoc ha disputat un gran partit el internacional italià Balotelli, tot i que un dels seus xuts ha anat a parar al pal.

Els "Baggies" han plantejat un partit molt seriós i amb mala fortuna, ja que el mig centre Jerome Thomas ha estavellat una pilota al pal. El seu porter, Ben Foster, ha salvat en repetides ocasions el gol dels de Manchester, aconseguint així materialitzar l'empat, que ha sentat com una victòria a l'estadi "The Hawtons".

Desprès de la derrota del City, els seus paisans, el Manchester United, que aconseguit derrotar amb maneta al Wigan, han agafat als citizens per deixar aixi la lliga totalment oberta, i compartir junts un coliderat a 11 punts del Chelsea i 10 del Tottenham, que li falten disputar dos partits.

1 comentario:

  1. Esta muy bien el blog, no lo conocía hasta ahora, me pasaré más a menudo a leerlo. Aprovecho para felicitarte el 2012, un saludo!!

    ResponderEliminar