miércoles, 25 de mayo de 2011

Quan el mercat s’altera (Capítol II)

Escrit per David González

Durant aquesta època de l’any hi ha tant de rumor que és molt complicat separar el que es de debò que allò que només és una bola. El Reial Madrid ja ha mogut fitxa contractant a la jove promesa del futbol alemany, Nuri Sahin, y al experimentat jugador del Bayern, Hamit Altintop.

Mentrestant, però, el Barça ja va fent els seus negocis. Sandro Rosell ja ha anunciat que el Barça fitxarà 4 jugadors entre els quals el més plausible és Giuseppe Rossi (tal i com es va fer públic en aquest blog fa unes setmanes). Tot i així, i amb Cesc encara donant guerra, aquests són els 3 noms que durant la setmana han sonat més:

Javier Pastore (Córdoba, Argentina, 20 de juny de 1989), l’estrella del Palermo es perfila com un dels fixatges desitjats per tots els grans. Tot i que se sap que serà car adquirir-lo, el fet de ser un gran amic de Messi a la Selecció Argentina i que amb el Palermo no jugarà cap competició europea aquest any (matemàticament ja no pot accedir a la UEFA) poden ser factors determinants a l’hora de fer-nos amb els serveis de tan extraordinari jugador.

Mario Götze (Memmingen, Alemanya, 3 de juny de 1992), “un dels millors talents que hem tingut mai” digué d’ell el director tècnic de l’Associació de Futbol Alemanya. Aquest alemany ha demostrat aquesta temporada que donarà guerra, i molta. Futura peça indiscutible per a la Mannschaft de Löw (amb Müller, Özil i companyia), la realitat és que ell està content continuant amb el Borussia Dortmund però la gran temporada que aquest ha realitzat ha suposat un autèntica orgia de voltors al voltant dels seus millors jugadors. I el Barça n’és un.

Leandro Damiao (Jardim Alegre, Brasil, 22 de juliol de 1989) a l’igual que Andrada a l’altra entrada que vaig escriure (que per cert ja està casi fitxat), és el més desconegut dels descrits. Davanter brasileny que ja ha debutat amb la canarinha, ha demostrat a tot els seguidors del Internacional de Porto Alegre que té un futur enlluernador i que pot ser el principal enemic de Neymar a l’hora d’ocupar el tro de davanter de la selecció carioca.

No hay comentarios:

Publicar un comentario