viernes, 1 de abril de 2011

L'hora de Mascherano

Demà, al Madrigal, el que segur no podrà jugar es Xavi Hernandez, una peça clau a l'esquema de Guardiola. Quan diem què és una peça clau, no diem què és imprescindible per l'alineació que demà presentarà el Barça. I la peça clau per a demà serà Mascherano.

El jugador argentí ja ha sigut clau en molts partits, i degut a aquestes actuacions, se l'hi ha reconegut el treball que feia, que molt abans del dia del Arsenal, què és l'exemple més clar. Des que va aterrar a la ciutat comtal, no ha fet molt soroll però s'ha limitat a fer una feina què no és res de l'altra part de món, però dona vida a tot un gran equip com és el Barcelona: recupera la pilota i la dona als "cervells" de la medul·la.

Demà, a Villa-real, el Barça presentarà la seva alineació de luxe, ja què Messi estarà amb plena forma. No podem dir que serà l'alineació de gal·la ja què Xavi no estarà, ja que esta sancionat per acumulació de targetes.

El "Jefecito" actuarà de mig centre defensiu, mentre que es pasarà a Sergio al interior, i actuarà de Xavi, ja què és el què més estil té per aquesta posició, apart d'Iniesta, ja què al filial ja jugava d'interior.

El partit de demà serà un partit dur, per tant serà ideal per a Mascherano, que podrà donar vitalitat i llibertat de moviments a la medul·lar blaugrana

2 comentarios:

  1. Creus que Messi buscarà la groga? si no vaig errat, porta 4...

    Per cert, ja era hora de que es valore a Mascherano.

    ResponderEliminar
  2. Messi no ho crec, perquè les faltes no s'inclouen dintre el seu joc. Si sigues un central, segurament, com en el seu moment van fer Piqué i Puyol van fer l'any passat a la Champions.
    Tot i això, no estaria mal que la busques, no tindria pressió de cara al partit del Bernabéu.

    ResponderEliminar